Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Tegenvaller voor Barça: transfertarget kan verlengen bij Chelsea'

'Tegenvaller voor Barça: transfertarget kan verlengen bij Chelsea'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 december 2022 – FC Barcelona weet nog altijd niet of het volgend seizoen nog kan beschikken over Sergio Busquets. De 34-jarige middenvelder beschikt over een aflopend contract en dubt nog over zijn toekomst. Als mogelijke opvolger van de routinier had de club N'Golo Kanté (Chelsea) op het oog, maar hij zou volgens Engelse media ook kunnen gaan bijtekenen bij zijn huidige werkgever. 

Kanté was interessant voor de Catalanen omdat zijn contract komende zomer afloopt. De 31-jarige middenvelder zou daarom een relatief goedkope aanwinst kunnen zijn voor de club die het financieel nog altijd zwaar heeft. Chelsea zou echter 'optimistisch gestemd' zijn dat het de aflopende verbintenis van de wereldkampioen van 2018 kan verlengen. 

De afgelopen tijd zou de club een stuk zijn opgeschoten in de onderhandelingen met het kamp-Kanté over een nieuwe verbintenis, schrijft The Athletic. Een belangrijk struikelblok zou daarbij de duur van een eventueel nieuw contract zijn. Kanté zou voor twee jaar willen tekenen met een optie voor een derde seizoen, maar de club was daarvan gezien zijn recente blessureverleden niet erg happig op. Naast FC Barcelona zou ook het Saudische Al-Nassr interesse hebben in Kanté, werd eerder deze week bekend. 

Tweevoudig kampioen
Kanté kwam dit seizoen pas twee keer in actie voor Chelsea, dat hem in 2016 wegplukte bij Leicester City. Met die club werd de middenvelder eerder dat jaar verrassend kampioen van Engeland. Dat lukte hem in zijn eerste seizoen bij The Blues opnieuw. Het hoogtepunt van zijn tijd in Londen was de winst van de Champions League in 2021. In de gewonnen finale tegen Manchester City stond hij de volle 90 minuten op het veld.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd