Memphis wil ondanks aanwezigheid Lewandowksi kans grijpen bij Barça

31 december 2022, 10:00   Bijgewerkt: 30 december 2022, 15:32

FC Barcelona komt zaterdagmiddag op de valreep nog in actie in 2022. De ploeg van trainer Xavi sluit het kalenderjaar af met een thuiswedstrijd tegen buurman Espanyol. Het zou zomaar kunnen dat Memphis Depay weer eens de kans gaat krijgen. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl alvast vooruit op dit duel.

Koploper

De strijd om de landstitel in Spanje belooft spannend te worden. FC Barcelona en Real Madrid ontlopen elkaar weinig en lijken dit seizoen niet te worden uitgedaagd door een andere club in La Liga. De Catalanen weten dat iedere misstap fataal kan zijn en zullen het jaar goed willen afsluiten tegen Espanyol. Een overwinning van Barcelona kan je 1.24 keer je inzet opleveren. Een stunt van Espanyol kan ook lucratief zijn. Als die club met een puntje vertrekt, sleep je [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,6.25 keer je inzet] binnen. Een overwinning levert zelfs [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,11.50 keer je inzet] op.

Memphis Depay

Robert Lewandowski zou de komende drie wedstrijden missen vanwege een schorsing, maar die is opgeschort. Desondanks zal Memphis Depay, die tijdens de eerste seizoenshelft amper in actie kwam, zijn kans willen grijpen en zich weer willen laten zien. Hij was lange tijd geblesseerd en maakte op het WK in Qatar pas zijn rentree op de velden. Nu is Memphis weer helemaal fit en zal hij de plek van Lewandowski graag in ieder geval voor eventjes overnemen. Een doelpunt van onze landgenoot levert je 2.25 keer je inzet op. 

Muur

De liefhebbers van Barcelona weten dat de defensie van Xavi's elftal doorgaans als een huis staat. De grootmacht speelde dit seizoen veertien competitiewedstrijden en kreeg pas vijf doelpunten tegen. Daar staan 33 zelf gemaakte doelpunten tegenover. Espanyol staat op de zestiende plek, scoorde tot op heden zestien keer en zal de lastige code moeten kraken in het Camp Nou. Barcelona zal het doel graag schoon willen houden. Mocht dat lukken, dan kan dat 2.02 keer je inzet opleveren. De nul lijkt dit seizoen heilig bij duels onder Xavi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Memphis is een arrogante grootprater en presteert geen bal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen