Officieel: Cody Gakpo voltooit droomtransfer naar Liverpool

28 december 2022, 22:10

De kogel is door de kerk: Cody Gakpo mag zich speler van Liverpool FC noemen. De 23-jarige aanvaller wordt per direct overgenomen van PSV

De Engelse topclub heeft de overgang inmiddels aangekondigd op het digitale thuis. De club betaalt naar verluidt een bedrag dat kan oplopen tot 50 miljoen euro voor de multifunctionele aanvaller. Gakpo wordt daarmee de duurste PSV-speler aller tijden. Hij lost Hirving Lozano af, die in 2019 voor 42 miljoen euro overstapte naar Napoli.

Eerder vandaag kwam Gakpo met succes door de medische keuring in Engeland, waarna niets een overgang meer in de weg stond. Hij wordt de eerste winteraankoop van manager Jürgen Klopp, die zijn elftal na de WK-break van de zesde plaats in de Premier League omhoog hoopt te leiden naar een positie op de ranglijst die de club verzekert van deelname aan de Champions League in het volgende seizoen.

Anfield

Gakpo reageert op de site van Liverpool op zijn overgang.'Ik kijk er echt naar uit om op Anfield te gaan spelen. Ik heb al een hoop mooie verhalen over de sfeer in het stadion gehoord en kan echt niet wachten om te beginnen', zo valt te lezen. 'Ik denk dat dit voor mijn ontwikkeling de beste stap is aangezien hier een hoop goede spelers zijn waar ik een heleboel van kan leren', blikt hij vooruit op zijn nieuwe teamgenoten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen