PSG-icoon Verratti kan clubrecord ruiken na contractverlening

28 december 2022, 21:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Goed nieuws voor de supporters van Paris Saint-Germain. Kort voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen RC Strasbourg maakte de club bekend dat Marco Verratti zijn contract tot medio 2026 heeft verlengd. De Italiaanse middenvelder speelt al tien jaar voor de Parijzenaren en plakt daar dus nog minimaal drie seizoenen aan vast.

Verratti begon zijn loopbaan in Italië bij Pescara in de Serie B. Voor die club speelde de 30-jarige middenvelder in totaal twee seizoenen en promoveerde naar de Serie A. Mede dankzij een sterk seizoen maakte Verratti de overstap naar het grote PSG, waar hij direct een vaste waarde werd. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 27 competitiewedstrijden.

Op de clubsite reageert Verratti dolgelukkig op zijn contractverlening. "Ik zie deze stad als tweede huis en ik ben heel dankbaar hoe de club en de fans me hebben opgevangen. Ik hoop hier nog veel meer prijzen te winnen", vertelde de Italiaan. De 30-jarige middenvelder won tot dusverre acht keer de Ligue 1 en pakte zes keer de Franse beker.

Clubrecord aanstaande

Slechts één speler speelde meer wedstrijden in een PSG-shirt als Verratti. Jean-Marc Pilorget kwam tot 435 wedstrijden voor de Franse titelverdediger. Dankzij de contractverlening komt Verratti heel dichtbij dat record. De middenvelder kwam 398 keer in actie voor de club en hoeft dus nog maar 37 wedstrijden te spelen om Pilorget te evenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen