Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Busquets bedenkt zich: langer verblijf bij Barcelona weer mogelijk'

'Busquets bedenkt zich: langer verblijf bij Barcelona weer mogelijk'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 december 2022 – Sergio Busquets heeft zich bedacht. Dat schrijft de Spaanse krant Mundo Deportivo woensdag. Volgens het medium wil de middenvelder om verschillende redenen tóch langer bij FC Barcelona blijven. 

Busquets komt al zijn hele loopbaan uit voor de Catalaanse club waarmee hij onder meer drie keer beslag wist te leggen op de Champions League. Aan het eind van het lopende seizoen loopt zijn contract echter af. Lange tijd leek het erop dat hij zijn loopbaan voort zou gaan zetten in de Amerikaanse MLS. Het Inter Miami van David Beckham zou hem graag inlijven. 

Lees ook: 'Busquets hakt knoop door en hoopt op hereniging met Messi'

Het leek er lang op dat Busquets de lokroep uit Amerika niet zou kunnen weerstaan. Een belangrijke reden daarvoor zou de mogelijke komst van Lionel Messi zijn geweest. De mogelijkheid om nog één keer met zijn voormalige Barcelona-teamgenoot samen te spelen lijkt echter een stuk kleiner nu de geruchten steeds sterker worden dat de Argentijn zijn contract bij Paris Saint-Germain zou gaan verlengen. 

Smeekbede
Een gesprek met trainer Xavi zou Busquets definitief van gedachten hebben doen veranderen. Zijn voormalige teamgenoot ziet in de middenvelder nog altijd een belangrijke pion voor het huidige én het komende seizoen. Zijn smeekbede om langer te blijven zou dus succes hebben gehad bij Busquets. Het langer aanblijven van Busquets zou bovendien betekenen dat Barcelona de beperkte financiële middelen niet hoeft aan te wenden om een dure opvolger voor de routinier naar Camp Nou te halen.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd