'Napoli ziet in Nederlandse middenvelder de perfecte versterking'

28 december 2022, 15:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Napoli is dit jaar bezig met een flinke opmars naar de Italiaanse en Europese top. Nadat Ajax op een kiezelharde wijze kennismaakte met de kracht van de Italianen zijn de Napolitanen op weg naar de knock-outfase en een Italiaanse titel. De club is druk bezig met het versterken van hun elftal. Teun Koopmeiners wordt genoemd als een mogelijke versterking.

Voor de komst van Koopmeiners met Napoli diep in de buidel tasten. De Nederlander is een belangrijke schakel op het middenveld van zijn club Atalanta Bergamo. Daarnaast speelde hij ook de nodige minuten op het WK in Qatar. Volgens het Italiaanse Fantacalcio moet de verdedigende middenvelder ruim veertig miljoen euro gaan kosten.

Lees ook: WK-uitblinker Ounahi spreekt zich uit over aanstaande transfer

Er wordt gekeken naar versterkingen omdat de Poolse middenvelder Piotr Zielinski furore maakt en in de belangstelling staat van de Europese top. Daarnaast heeft Zielinski een aflopend contract. De Marokkaanse international Azzedine Ounahi en de Duitse Lazar Samardzic staan naast Koopmeiners in de belangstelling van de Italiaanse stuntploeg.

In 2021 verruilde Koopmeiners zijn club AZ voor een Italiaans avontuur in Bergamo. Na zijn laatste wedstrijd voor de Alkmaarders, op bezoek bij Heerenveen, stond hij ESPN te woord en hield hij het niet droog. Hij barstte in tranen uit toen het tot hem doordrong dat hij AZ ging verlaten. Teun's broetjer Peer Koopmeiners speelt nog wel bij AZ. Hij maakt furore in het Jong-elftal van de Noord-Hollandse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen