Voor Klopp is één ding duidelijk na WK-titel Argentinië: "Beste ooit"

28 december 2022, 11:05

Argentinië en vooral Messi's WK-titel is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Veel voetballiefhebbers gunnen misschien de beste voetballer aller tijden de titel, waaronder Liverpool-trainer Jürgen Klopp. Hij omschreef de WK-finale als de mooiste wedstrijd die hij ooit heeft gezien.

"Gefeliciteerd, want het was echt verdiend. Ik meen het. De finale was een loodzware wedstrijd, maar vanaf de tachtigste minuut ook de mooiste die ik in mijn leven gezien heb", vertelt Klopp als hem op een persconferentie gevraagd wordt naar de finale. "Argentinië verdiende het. Als je het team de titel zag vieren, hoe het land in extase was, dan is de wereldtitel bij het juiste land terechtgekomen."

Lees ook: Droomtransfer wéér dichterbij: Gakpo wordt medisch gekeurd

Naast complimenten naar het hele Argentijnse elftal richt Klopp zich ook nog even op die kleine, grote man uit Rosario. "De beste speler die ik ooit heb gezien in mijn leven heeft het ook gedaan. Lionel Messi. De manier hoe hij speelde, op zijn leeftijd. Het moet ons leren dat spelers op die leeftijd nog op topniveau kunnen spelen. We moeten boeken niet te vroeg sluiten. Het was een voorrecht hem te mogen zien spelen."

Liverpool hervat op vrijdagavond de competitie na de WK-break, er staat een thuiswedstrijd tegen Leicester City op het programma. In het nieuwe jaar spelen de Reds een uitwedstrijd tegen Brentford, als het allemaal meezit zou Cody Gakpo dan zijn debuut kunnen maken voor Liverpool. De vleugelflitser van PSV heeft zo'n vijftig miljoen euro gekost en moet in de voorhoede de strijd aangaan met Luis Díaz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen