Stempel Ten Hag zichtbaar bij United: "Spelen met andere mentaliteit"

28 december 2022, 09:19

Erik ten Hag heeft Manchester United binnen mum van tijd naar zijn hand gezet. De Nederlandse oefenmeester, die Ajax afgelopen zomer verruilde voor een avontuur bij de Engelse topclub, stormde met zijn ploeg dankzij een 3-0 zege op Nottingham Forest de top vier binnen. Sterspeler Marcus Rashford is lyrisch.

De Engelse aanvaller, die opnieuw trefzeker was en onder Ten Hag als herboren oogt, merkt grote verschillen sinds de aanstelling van Ten Hag. "We hebben een totaal andere mindset dan afgelopen seizoen", vertelde Rashford na afloop van de overwinning in gesprek met Engelse media. "Dit is een compleet ander team, dus we gaan meer wedstrijden winnen."

De 25-jarige Rashford was in de Premier League al goed voor vijf doelpunten en drie assists. Eindelijk is hij weer de aanvaller van zijn beginjaren. "Ik denk dat iedere aanvaller een doelpuntenaantal in zijn hoofd heeft, dat is voor mij niet anders. Ik wil mijn record verbeteren. Dat is 22 treffers in één seizoen. Ik wil dit seizoen blijven scoren en dat verbeteren."

Daarvoor is hij al aardig op weg. In de Premier League, EFL Cup en Europa League staat zijn teller nu op tien doelpunten. Daarmee is hij clubtopscorer van de Red Devils.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen