Kamer in Qatarees hotel dankzij Messi omgebouwd tot iets bijzonders

28 december 2022, 09:00

Dat Messi in Qatar de WK-titel heeft gewonnen zal inmiddels voor Jan en alle man bekend zijn. De luxe hotels die zijn gebruikt tijdens het WK worden nu weer gebruikt door de 'gewone mensen', maar kamer B201 van het hotel op de Universiteit van Qatar krijgt wel een hele aparte functie nu de voetballers zijn vertrokken.

Het is namelijk de hotelkamer waar Messi zijn welverdiende nachten slaap pakte tijdens het mondiale toernooi. De kamer wordt nu de Argentijnen zijn vertrokken omgebouwd tot mini-museum om de WK-winst van de kleine, grote man uit Rosario te vieren. In de hotelkamer staan twee bedden, een klein bureau, stoelen met een bank en een tv, het is geen opvallend luxe hotelkamer. Of het beddengoed is gewassen sinds Messi is vertrokken is nog onduidelijk.

Het WK in Qatar zal voor altijd in de gedachten van menig voetballiefhebber blijven. Volgens een aantal complottheorien was het altijd al het plan om Messi te laten winnen. Zo kan Qatar voor altijd teren op de WK-titel van Messi, daar dragen deze hotelkamer en het museum toch een beetje aan bij. Maar het had net zo goed Kylian Mbappés hotelkamer kunnen zijn als Frankrijk wist te winnen.

Vanavond gaat het competitievoetbal al van start voor Messi zijn club PSG. De club met een Qatarese eigenaar neemt het in het eigen Parc des Princes op tegen Strasbourg. Terwijl de verliezend WK-finalist Kylian Mbappé al een aantal dagen is teruggekeerd bij zijn club, lijkt bij Lionel Messi het feestvieren nog even de voorkeur te hebben. Hij zal dan ook niet aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen de laagvlieger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen