Feyenoord polste De Vrij voor rentree na zware blessure Trauner

27 december 2022, 17:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft geprobeerd om Stefan de Vrij (30) per direct terug te halen naar Rotterdam. De Nederlandse centrale verdediger heeft aan het einde van dit seizoen een aflopend contract bij Internazionale en na de blessure van Gernot Trauner hebben de Rotterdammers een probleem achterin, maar De Vrij gaat dat normaliter niet oplossen.

1908.nl meldt namelijk dat de verdediger nul op rekest heeft gegeven voor een winterse terugkeer in De Kuip. Dat heeft niet zozeer te maken met Feyenoord, maar vooral met het feit dat hij het seizoen graag wil afmaken bij zijn huidige club. Dat nieuws werd in de Italiaanse media dinsdag ook bevestigd door zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello. Daarbij ging het overigens niet over een terugkeer naar Feyenoord, maar over de belangstelling die Atlético Madrid en Tottenham Hotspur zouden hebben.

De Vrij heeft via zijn zaakwaarnemer ook aan die clubs laten weten niet weg te willen in de huidige transferwinter. Naast deze drie clubs is er volgens Pastorello sowieso belangstelling genoeg voor de international van het Nederlands elftal, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. Een rentree bij Feyenoord op lange termijn werd niet uitgesloten, maar volgens zijn belangenbehartiger is dit het 'laatste meerjarige contract' dat De Vrij gaat tekenen en het dus een zwaarwegende keuze zal zijn. 

Lees ook: 'Feyenoord heeft meerdere namen op lijst; Twente hoorde niks'

Met dit nieuws zal Feyenoord verder moeten zoeken naar een extra optie centraal achterin. Mees Hilgers staat al een tijdje op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar FC Twente hoorde tot dusver nog niets. De Vrij gaf aan het seizoen af te willen ronden bij Internazionale. Verdere verdediger zijn er nog niet gelinkt aan een avontuur in De Kuip: zeker is dat er een vervanger komt voor de ervaren Oostenrijker. Rechtsachterin is de enige positie die Feyenoord namelijk niet dubbelbezet had. Of De Vrij na dit seizoen wel teug zou willen keren bij Feyenoord, is niet bekend. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Vrij kan nog minimaal 2 jaar mee op topniveau in het buitenland. Een terugkeer naar Feyenoord lijkt mij wat vroeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen