Benzema-soap krijgt dankzij zaakwaarnemer nieuw hoofdstuk

27 december 2022, 12:40

De soap rond Karim Benzema heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. De 35-jarige spits raakte in aanloop naar het WK geblesseerd en werd vervolgens weggestuurd door bondscoach Didier Deschamps. Ten onrechte, stelt zaakwaarnemer Karim Djaziri. Hij komt op Twitter met 'bewijzen' om zijn bewering te ondersteunen.

Djaziri heeft de medische beelden gedeeld waarvoor het WK aan de neus van Benzema voorbijging. 'Ik heb drie specialisten geconsulteerd die hebben bevestigd dat Benzema vanaf de achtste finales weer in actie had kunnen komen of op zijn minst op de bank had kunnen zitten. Waarom werd hem zo snel gevraagd om te vertrekken?', schrijft hij.

Gedurende het WK maakte Benzema zijn rentree op het trainingsveld van Real Madrid. Deschamps had de (bijna weer) fitte spits naar Qatar kunnen halen, daar er geen vervanger voor hem was opgeroepen. Daar koos de bondscoach echter niet voor, wat de speculaties voedt dat de trainer Benzema eigenlijk niet bij de groep wilde hebben. Alles wijst er inmiddels op de de spits tegen zijn zin in naar huis is gestuurd.

Benzema lijkt niet alleen met Deschamps, maar ook teamgenoten van de Franse nationale ploeg een verstoorde relatie te hebben. Nadat de spits het einde van zijn interlandloopbaan aankondigde, ontvolgde hij het gros van de selectie op Instagram.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen