Deze spelers zijn in beeld als opvolger van Cody Gakpo bij PSV

27 december 2022, 07:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV moet de markt op nu Cody Gakpo is verkocht aan Liverpool. Voor de aanvallende vacature zijn volgens De Telegraaf twee spelers nadrukkelijk in beeld. Het gaat om Jesper Karlsson (AZ) en Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev), die beiden een flink prijskaartje om hun nek hebben hangen.

De transfer van Gakpo naar Liverpool werd maandagavond aangekondigd door PSV. De 23-jarige aanvaller verhuist voor ongeveer 50 miljoen euro naar Anfield. Deze week vliegt Gakpo naar Engeland, waar hij een medische keuring moet afleggen alvorens zijn transfer naar Liverpool wordt gecompleteerd.

Hoewel van de inkomende transfersom niet het hele bedrag kan worden besteed aan een nieuwe aanvaller, heeft PSV nu wel financiële armslag om te investeren. Mogelijk kloppen de Eindhovenaren in de zoektocht naar de opvolger van Gakpo aan bij AZ, waar Karlsson op de loonlijst staat. Hij moet zo'n 20 miljoen euro kosten.

Tsygankov, een 25-jarige buitenspeler van Dinamo Kiev, lijkt in eerste instantie een wat goedkopere optie. Hij beschikt bij zijn club namelijk over een contract dat over een half jaar afloopt. Tsygankov speelt al zijn hele voetballeven bij Dinamo Kiev en heeft in 236 officiële wedstrijden 94 doelpunten gemaakt en 64 assists gegeven. Namens de nationale ploeg van Oekraïne speelde hij tot op heden 43 interlands.

Lees ookCody Gakpo laat Lozano achter zich en wordt duurste PSV'er ooit

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen