Pablo Rosario na blessurenieuws in verband gebracht met transfer

26 december 2022, 13:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pablo Rosario heeft zijn laatste wedstrijd voor OGC Nice mogelijk gespeeld. De 25-jarige middenvelder wordt door Relevo in verband gebracht met een transfer naar Espanyol. Die club is op zoek naar een vervanger van de geblesseerde Keidi Bare.

Bare heeft vorige week dinsdag tijdens de Copa del Rey-wedstrijd tegen Atlético Paso een zware enkelblessure opgelopen, waar hij inmiddels aan geopereerd is. Het gaat naar verwachting drie maanden duren voordat de Albanese middenvelder weer in actie kan komen.

Espanyol is voornemens de transfermarkt op te gaan om de afwezigheid van Bare op te vangen. Rosario zou één van de spelers zijn die bij de Spaanse club in beeld is. De oud-middenvelder van PSV beschikt bij Nice over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2026, maar is bij de Zuid-Franse club niet helemaal zeker van zijn plek in het elftal.

Rosario maakte anderhalf jaar geleden voor zes miljoen euro de overstap van PSV naar Nice. In Franse dienst staat de teller op 54 officiële wedstrijden. In het huidige seizoen deed hij tien van de vijftien wedstrijden in de Ligue 1 mee. Daarvan was hij zeven keer basisspeler en drie keer invaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ga lekker terug naar Psv Rosario ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen