Ten Hag zet Martínez weer op scherp: "Dat moet hij ook beseffen"

24 december 2022, 20:19

Engeland maakt zich op voor de hervatting van de Premier League. Op Eerste Kerstdag staan de eerste wedstrijden weer op het programma en een dag later komt ook het Manchester United van Erik ten Hag weer in actie. Volgens de trainer wordt het inmiddels tijd dat dat ook bij de WK-gangers gaat doordringen.

Hij doelde daarbij vooral op Lisandro Martínez, die op dit moment nog altijd in Argentinië is om het winnen van de wereldbeker te vieren. "Hij rijdt op dit moment nog in een touringcar door Buenos Aires", lachte Ten Hag tijdens zijn persconferentie. "Dat kan ik begrijpen. Het is heel emotioneel als je dit bereikt en je land de wereldbeker bezorgt. Dat is het hoogste wat je kunt bereiken."

Toch wil Ten Hag dat dat feest niet te lang doorgaat. "Martínez moet ook beseffen dat voor ons op de 27e de Premier League weer van start gaat", waarschuwde hij. Manchester United speelt dan om 21:00 uur de thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest, de nummer achttien van de Engelse competitie. De club zelf ging de winterstop in als nummer vijf.

Raphael Varane

Overigens was het niet alleen maar feest bij Manchester United, want met de Fransman Raphael Varane heeft de club ook een verliezend finalist in huis. "Natuurlijk is hij teleurgesteld", zei Ten Hag. "Maar hij kan ook trots zijn dat hij opnieuw in de finale stond. Hij kan trots zijn op alles wat hij al heeft bereikt in zijn carrière. Om als speler zoveel prijzen te winnen, is een geweldige prestatie. En dat was het bereiken van de finale ook. Het niveau van de landen lag zo dicht bij elkaar. En zelfs in de finale waren ze nog heel dichtbij." 

Lees ook: Ten Hag krijgt goed nieuws bij Manchester United: door met kwartet

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen