Toornstra baalt van vertrek Fraser: "Vind ik persoonlijk jammer, heel jammer"

24 december 2022, 13:23

Jens Toornstra (33) vindt het jammer dat FC Utrecht-trainer Henk Fraser is vertrokken. De middenvelder van de Domstedelingen reageert daarmee voor het eerst op het afscheid van de oefenmeester, die vertrok na een vermeend handgemeen met voetballer Amin Younes.

Tegenover het Algemeen Dagblad gaat de oud-Feyenoorder in op het plotselinge vertrek van Fraser eerder deze winterstop. "Het vertrek van Henk vind ik persoonlijk jammer, heel jammer. Ik heb heel fijn onder hem gewerkt, baal er oprecht van dat hij nu weg is", stelt de middenvelder, die ook weet hoe de voetbalwereld werkt. "Alleen: we moeten verder. Ook dat is de voetballerij. En ik heb wel het gevoel dat we de focus hebben."

En dus moet er een opvolger komen voor Fraser. "Wij worden niet gekend in de beslissing", vertelt Toornstra over de nieuwe trainer van FC Utrecht, die vooralsnog niet aangesteld is. "Wij zijn zelf ook heel benieuwd. Het is nu aan Jordy Zuidam en de anderen die erover gaan. Ik vind wel dat Aleksandar Rankovic het nu goed oppakt."

Lees ookPrachtig anekdote bij Feyenoord: "En Slot lag in het gangpad"

Younes afwezig

Verder viel het de ochtendkrant op dat zowel technisch directeur Jordy Zuidam en Younes ontbreken in het oefenduel met FC Groningen. De Duitse aanvaller speelde tegen ADO Den Haag wel op dezelfde dag, maar bleef daarmee uit beeld. 'Zij zijn deze vrijdagmiddag in Den Haag, voor het besloten duel met ADO. Bewust of onbewust ontlopen ze daarmee de journalisten die naar Zoudenbalch zijn gekomen om hun kant van het verhaal te horen over het vertrek van Fraser, wiens vertrek werd ingeluid na een handgemeen met Younes', schrijft de ochtendkrant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen