Benzema is furieus en ontvolgt bijna alle teamgenoten op Instagram

23 december 2022, 12:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Never a dull moment met Karim Benzema. De topspits van Real Madrid heeft enkele dagen geleden aangegeven te stoppen als international, nu heeft hij ook nagenoeg alle teamgenoten van Frankrijk ontvolgd op Instagram. Real Madrid-teamgenoten Eduardo Camavinga en Aurelien Tchouaméni mogen nog wel rekenen op een follow van de spits.

Daarnaast zijn Kylian Mbappé, Raphaël Varane en Marcus Thuram nog vriendjes met Benzema. Maandag liet de inmiddels oud-international van zich horen op sociale media, met de boodschap dat hij stopt bij Frankrijk. 'Ik heb de moeite en fouten gemaakt om te zijn waar ik nu ben en daar ben ik trots op! Ik heb mijn verhaal geschreven en dat van ons eindigt', schrijft hij onder een foto van hem in zijn Frankrijk-tenue. 

In eerste instantie was Benzema nog een belangrijke gegadigde op de spitspositie van Frankrijk in te vullen voor het WK, maar door een blessure werd hem dat door zijn neus geboord. Hij leek wel optijd fit te zijn voor de WK-finale en zou ook, omdat Didier Deschamps geen vervanger had opgeroepen, toe mogen treden tot de wedstrijdselectie. Maar toen de bondscoach er naar gevraagd werd was hij niet enthousiast. "Daar geef ik liever geen antwoord op. Sorry hoor, maar volgende vraag graag", zei hij op een persconferentie.

Dat heeft blijkbaar iets geknapt bij Benzema, want hij stond niet op het veld en was ook niet in het stadion tijdens de verloren WK-finale. Vlak voor die finale schreef Benzema onder een Insta post van hem: 'Het interesseert me niet'. Met de optelsom dat hij stopt als international en nagenoeg de hele selectie heeft ontvolgd, lijkt het dat zijn exit met de nodige bombarie gepaard is gegaan.

[insta,CmWkqAaI] 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen