'Trauner nog steeds geblesseerd, FC Twente-jonkie genoemd als vervanger'

23 december 2022, 09:13

Op drie WK-gangers na kon de voltallige selectie van Feyenoord zich de afgelopen weken richten op de tweede seizoenshelft. Maar hoe de achterhoede van trainer Arne Slot er uit gaat zien is nog maar de vraag. Gernot Trauner leek op de weg terug van een blessure maar kon donderdag de training niet afmaken.

Volgens 1908.nl is Feyenoord met een schuin oog ook al op zoek naar een vervanger. De Rotterdammers werden eerder deze maand al in verband gebracht met FC Twente-verdediger Mees Hilgers. Maar of het ook echt tot een transfer gaat komen, is nog maar de vraag. 'De Rotterdammers zijn niet concreet voor Hilgers en lijken dat ook niet opnieuw te gaan worden, zoals het staat', schrijft het Feyenoord-medium. In de zomer had Feyenoord ook al interesse in de jonge verdediger. 

Lees ook: 'Feyenoord kan tonnen besparen met terugsturen mislukte huurling'

De verdediger moet volgens Transfermarkt.com viereneenhalf miljoen euro opleveren, maar gezien de vorm van de Twentenaren is het nog maar de vraag of het daarbij blijft. Daarnaast heeft Hilgers een aflopend contract. Twente heeft dit seizoen de minst gepasseerde verdediging in de Eredivisie, daar is Hilgers een belangrijke reden van. Volgende maand staan koploper Feyenoord en nummer vier FC Twente tegenover elkaar in de Grolsch Veste, maar welk shirt Hilgers op dat moment draagt is nog maar de vraag. 

Naast dat er problemen zijn met blessures, staan er ook spelers van de Rotterdammers ook in de belangstelling van de andere topclubs. Volgens het Duitse BILD kan het zomaar zijn dat Lutsharel Geertruida vertrekt uit Rotterdam-Zuid. De rechtsback van Feyenoord staat namelijk in de belangstelling van Borussia Dortmund. Voor Feyenoord begint op 8 januari de competitie weer, met een uitwedstrijd naar FC Utrecht. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hilgers zou een goede zijn voor Feyenoord 6-7 miljoen max. Moet zich nog op een hoger niveau bewijzen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen