Bizar: 'PSG zit enorm met pikant verzoek Messi in de maag'

22 december 2022, 20:44

Lionel Messi heeft zijn club Paris Saint-Germain een opmerkelijk verzoek gedaan. Als de club het op woensdag 28 december opneemt tegen RC Strasbourg zou de Argentijn zijn vorige week gewonnen wereldbeker willen presenteren aan het thuispubliek in het Parc des Princes. 

Dat schrijft Goal donderdag. Het verzoek van Messi is op z'n minst opmerkelijk te noemen, aangezien hij de beker uitgerekend ten koste van Frankrijk in de wacht sleepte. PSG zou dan ook twijfelen of het gehoor moet geven aan het verzoek van de sterspeler. 

Los van het feit dat Frankrijk de finale verloor van Messi en zijn teamgenoten heeft men in Frankrijk ook nogal moeite met het gedrag van een aantal Argentijnen. Zo baarde doelman Emiliano Martinez opzien door tijdens de bustour in Buenos Aires waarbij de selectie van de Albicelesti de wereldbeker aan de thuisfans showde nogal opzichtig uit te halen naar Kylian Mbappé.

Lees ook: Kinderachtig of humor? Martínez steekt de draak met Mbappé

Vier jaar geleden werd Frankrijk wereldkampioen in Rusland. Destijds mochten spelers als Mbappé, maar ook Presnel Kimpembe en Alphonse Areola de gewonnen beker nog uitgebreid tonen aan het thuispubliek in Parijs. De kans lijkt echter klein dat het Franse publiek net zo enthousiast zal reageren als Messi volgende week inderdaad met de beker het veld op zal komen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Messi begint een beetje door gesnoven gedrag te vertonen

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben benieuwd of ze de ballen hebben om te weigeren. Dat zou ik wél goed vinden.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan zeg je gewoon nee klaar .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen