Scheiding kost PSG-huurling Icardi liefst 100 miljoen dollar

22 december 2022, 18:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het ooit zo succesvolle koppel Mauro Icardi - Wanda Nara ligt in scheiding. Volgens Argentijnse media houdt de ex-vrouw van de door Paris Saint-Germain aan Galatasaray verhuurde aanvaller daar een bedrag van 100 miljoen dollar aan geld, onroerend goed en luxe-artikelen aan over. 

Acht jaar lang waren Icardi en Nara getrouwd. Het begin van hun relatie was echter al behoorlijk controversieel. Ze was namelijk eerder getrouwd met Maxi López, die bij Sampdoria samenspeelde met Icardi. Beide Argentijnen waren destijds zelfs goed bevriend, maar die vriendschap hield vanzelfsprekend geen stand toen Icardi er met de vrouw van zijn teamgenoot vandoor ging. 

Met zijn vrouw als zaakwaarnemer was Icardi tussen 2013 en 2019 de absolute ster bij Internazionale. Voor die club scoorde hij in 188 competitiewedstrijden liefst 111 keer. In zijn periode in Milaan groeide hij ook uit tot Argentijns international, al kwam hij in vijf jaar tijd niet verder dan acht interlands waarin hij slechts één doelpunt liet noteren. Zijn interlandcarrière zou mede door toedoen van Lionel Messi nooit echt van de grond gekomen zijn. Messi is namelijk eveneens goed bevriend met Maxi López. 

Icardi kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor Paris Saint-Germain, dat hem eerst een seizoen huurde van Inter en vervolgens definitief inlijfde. Met de komst van trainer Christoph Galtier verdween het perspectief op speeltijd in Parijs echter voor Icardi, die dit seizoen wordt verhuurd aan Galatasaray. Daar maakte hij tot op heden vier treffers in zes competitiewedstrijden. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen