'Dortmund wil Geertruida toch niet, Feyenoord volgt Jashari niet concreet'

22 december 2022, 13:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De belangstelling van Borussia Dortmund in Lutsharel Geertruida (22) is nog niet heel concreet. De laatste weken werd de Feyenoorder veelvuldig in verband gebracht met de Duitse topclub, maar dat blijkt beduidend minder concreet dan nog werd aagenomen. 

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde Ruhr Nachrichten althans. Borussia Dortmund zoekt een versterking voor de rechterkant van de achterhoede, maar heeft nog niet heel veel geld te besteden. Pas als er verkocht wordt, kan er een flinke transfersom op tafel komen. Mede daardoor was Geertruida, met een aflopende verbintenis in 2024, in beeld gekomen, maar dat blijkt niet helemaal juist. 

Borussia Dortmund is wel degelijk op zoek naar een nieuwe rechtsback vanwege het aanstaande vertrek van Thomas Meunier. In plaats daarvan is niet Geertruida de eerste optie om de selectie van BVB te versterken, maar Ramy Bensebaini van Borussia Mönchengladbach is de eerste keuze op het scoutingslijstje. Over de belangstelling van Orkun Kökcu, die ook op de scoutingslijstjes staat van Die Borussen, wordt niets geschreven.

Belangstelling in Jashari

Verder kwam 1908.nl met een update rond de verdedigende middenvelder Ardon Jashari, die op de lijstjes staat van Feyenoord. De Rotterdammers volgen de talentvolle Zwitser wel degelijk, maar op dit moment is er niets concreets. Een transfer naar De Kuip is voorlopig dus nog niet aan de orde voor de speler van FC Luzern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oftewel de media is weer lekker bezig met niks

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen