Ronaldo gespot in zandbak en Messi neemt besluit over toekomst l FCUpdate Recap

22 december 2022, 00:30   Bijgewerkt: 21 december 2022, 23:57

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 21 december.

Groot nieuws uit Parijs: Messi neemt besluit over zijn toekomst

Lionel Messi blijft ook komend seizoen bij Paris Saint-Germain spelen. Dat is althans wat Le Parisien woensdagavond meldt. De 35-jarige superster, die afgelopen zondag met Argentinië nog de wereldtitel veroverde, gaat zijn contract in Parijs verlengen tot de zomer van 2024. Hele artikel lezen? Klik hier!

Ronaldo gesignaleerd in Saoedi-Arabië, aanvaller gaat spoedig tekenen

Cristiano Ronaldo heeft voet op Saoedi-Arabische bodem gezet. De 37-jarige superster gaat met Al-Nassr onderhandelen over een transfervrije overstap. Ronaldo zit zonder club na zijn breuk met Manchester United en lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen in de zandbak. Hele artikel lezen? Klik hier!

Wiegman en Miedema's vriendin vallen in de prijzen bij de BBC

Woensdag was het tijd voor de jaarlijkse BBC-prijzen voor elftal, coach en sportpersoonlijkheid van het jaar. De prijzen gingen nagenoeg allemaal naar voetbalsters en -elftallen, onder andere Sarina Wiegman en Vivianne Miedema's vriendin Beth Mead vielen in de prijzen. Hele artikel lezen? Klik hier! 

'Newcastle United brengt enorm bod uit op bijna-transfervrije Memphis'

Newcastle United is van plan om de portemonnee te trekken voor Memphis Depay. De 28-jarige aanvaller van het Nederlands elftal is bij FC Barcelona geen basisspeler en kan zijn loopbaan in de Premier League nieuw leven inblazen. Hele artikel lezen? Klik hier! 

'Ajax raakt 'TD' Huntelaar mogelijk kwijt na Franse interesse' 

Ajax moet vrezen voor een vertrek van Klaas-Jan Huntelaar. De 39-jarige oud-spits is bij Ajax actief als rechterhand van technisch manager Gerry Hamstra, maar staat in de belangstelling van het Franse AS Monaco. De topclub wil Huntelaar binnenhalen als nieuwe technisch directeur, een vacature die sinds kort is ontstaan. Hele artikel lezen? Klik hier! 

Conference League-finale ligt nog steeds gevoelig: "Nog niet terug gezien" 

Het was sportief gezien de beste prestatie van Feyenoord het afgelopen descennia, maar de verloren Conference League-finale tegen AS Roma van dit jaar is nog steeds een onbespreekbaar onderwerp bij de club. "Dat probeer ik uit mijn gedachten te verdringen." Hele artikel lezen? Klik hier!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen