Romano komt met update over toekomst Frenkie de Jong

21 december 2022, 18:41

Frenkie de Jong heeft net als afgelopen zomer de sterke voorkeur om actief te blijven bij FC Barcelona. De Nederlandse topmiddenvelder staat nog altijd hoog op de verlanglijst van Manchester United, maar lijkt vooralsnog in Camp Nou te blijven.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano in een korte tweet. Er zijn volgens Romano weinig veranderingen in de situatie van de middenvelder, ondanks het feit dat hij in Engeland opnieuw veelvuldig wordt gelinkt aan een overstap naar Manchester United. Niet alleen de topclub van Erik ten Hag is in de markt: ook Chelsea zou namelijk oren hebben naar zijn komst.

Afgelopen zomer leek FC Barcelona open te staan voor een vertrek van De Jong, maar daar wilde de middenvelder zelf niet aan meewerken. Volgens Mundo Deportivo staat Barça achter de middenvelder, die niet verkocht mag worden in de komende winterstop.

De Jong speelt sinds 2019 bij FC Barcelona. Destijds werd hij voor 85 miljoen euro overgenomen van Ajax, waar hij furore had gemaakt in de Eredivisie en in de Champions League.

Lees ook: FC Barcelona wil salaris De Jong verlagen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen