Pascal Struijk langer bij Leeds: "ik ben aan het groeien als speler en persoon"

21 december 2022, 18:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pascal Struijk heeft zijn contract bij het Engelse Leeds United verlengt. De contract van de oud-Ajacied liep tot 2024, maar is opengebroken en loopt nu tot 2027. De verdediger, geboren in België, heeft het naar zijn zin in Engeland. "Ik ben aan het groeien als persoon en als speler, het is een prachtige club", aldus Struijk in een interview met zijn club. 

De centrale verdediger zit al sinds 2018 bij de Engelse laagvlieger en maakt sinds een aantal jaar furore in het eerste elftal. Zijn goede prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven door oud-bondscoach Louis van Gaal. Struijk zat bij de 39-koppige voorselectie voor het WK in Qatar, maar hij moest uiteindelijk toch thuisblijven. Opvallend is wel dat de verdediger zijn debuut voor Oranje nog niet heeft mogen maken. Hij heeft drie wedstrijden op zijn naam staan bij Oranje onder zeventien, maar dat is het wel. 

Het seizoen van Struijk bij Leeds gaat nog niet over rozen. De club uit de gelijknamige stad staat op plek vijftien in de Premier League, volgende week wordt de competitie hervat met een wedstrijd tegen Manchester City. 

 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen