Adil Rami klaar met Emiliano Martinez: 'Meest gehate man'

21 december 2022, 17:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het meest kleurrijke figuur van het afgelopen WK was zonder twijfel Argentinië-doelman Emiliano Martínez. De doelman van Aston Villa was op verschillende momenten op het WK beslissend en opvallend, niet altijd om de meest positieve redenen. Adil Rami werd in 2018 wereldkampioen met Frankrijk en heeft op Instagram zijn ongenoegen geuit over de goalie.

'Hij is de meest gehate man. Mbappé traumatiseert hem zo erg dat ze de overwinning op ons wonderkind meer vieren dan hun WK-winst', schrijft Rami op zijn Instagram-account. Tijdens de huldiging van Argentinië na het behalen van de WK-titel werd Martínez gespot met een kortonnen bord met een huilende Kylian Mbappé er op. Dit schoot bij de verdediger Franse laagvlieger Troyes in het verkeerde keelgat.

Lees ook: Complete chaos bij huldiging Argentinië: één dode

Daarnaast vond hij het onterecht dat Martínez aan de haal ging met de prijs voor beste doelman van het toernooi. Hij zette een foto van de Marokkaanse doelman Yassine Bounou in zijn story met 'Golden Glove, dat is hij'. Misschien wel de mooiste foto van het WK is gemaakt vlak nadat Martínez de prijs in ontvangst nam. De foto boven dit artikel riep bij menig voetballiefhebber vragen op, maar het vatte de WK-reputatie van de doelman perfect samen.

Martínez zijn teamgenoot Alexis Mac Allister kan na zijn geweldige WK een kroon zetten op het succesvolle toernooi, hij staat namelijk in de belangstelling van onder andere Arsenal. Volgens AS is naast de club uit London ook Atletico Madrid geïnteresseerd in de middenvelder van Brighton & Hove Albion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen