'Real Madrid gaat monsterbedrag uitgeven voor twee WK-uitblinkers'

21 december 2022, 15:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het lijkt een drukke transferwinter in Madrid te gaan worden. Volgens verschillende Spaanse media staan Jude Bellingham en Josko Gvardiol namelijk hoog op het verlanglijstje van de Koninklijke, die daarvoor bereid zijn om flink te investeren. 

Mundo Deportivo meldt namelijk dat er veel Europese topclubd geïnteresseerd zijn in de diensten van Bellingham, maar dat Real de belangrijkste gegadigde is. Het 19-jarige toptalent van Borussia Dortmund werd voor het WK al nadrukkelijk in de gaten gehouden, maar zijn prestaties met de nationale ploeg van Engeland hebben Real definitief overtuigd.

Dit zou echter flinke gevolgen hebben voor de club, want hoewel Dortmund rekening houdt met een vertrek van de middenvelder, zijn de Duitsers niet van plan om hem zonder slag of stoot te laten gaan. De Spaanse krant meldt namelijk dat er een vraagprijs van rond de 150 miljoen euro staat op Bellingham. Elk bedrag onder de honderd miljoen euro is volgens het medium 'onbespreekbaar'.

Kroatisch talent moet verdediging versterken

Dat is op zichzelf al een flinke investering, maar Marca meldde woensdagochtend dat ook Gvardiol aankomende winter aangetrokken moet worden. De 22-jarige Kroaat was een van de absolute sensaties op het WK in Qatar, waar hij volgens het medium indruk maakte op Real door zijn fysieke kwaliteiten en betrouwbare indruk achterin. De centrale verdediger kwam maakte in de zomer van 2021 een transfer van Dinamo Zagreb naar RB Leipzig voor 18 miljoen euro, maar de Duitsers zouden nu een veelvoud van dit bedrag verlangen voor zijn diensten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen