'Koploper Feyenoord vreest in de winterstop voor vertrek sterkhouder'

18 december 2022, 23:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het wereldkampioenschap in Qatar zit er sinds vanavond (zondag) definitief op en dus kan de blik weer op de Eredivisie worden gericht. Bijvoorbeeld op koploper Feyenoord, rond wie een en ander staat te gebeuren op de winterse transfermarkt. Aan Lutsharel Geertruida (22) wordt momenteel zeer serieus getrokken.

Met dat bericht komt het Duitse BILD zondagavond naar buiten, nadat eerder al andere Duitse media melding hadden gemaakt van de belangstelling van Borussia Dortmund. Die Borussen volgen de Feyenoorder op de voet, omdat ze in hem een ideale versterking zien van de achterhoede. Wel moet de club eerst verkopen, voordat ze zelf iets kunnen uitgeven op de transfermarkt.

Geertruida is niet alleen interessant omdat hij uitstekend presteert bij de Rotterdammers en op verschillende posities (rechtsback, centraal achterin en als nummer zes) uit de voeten kan, maar ook omdat zijn verbintenis in 2024 afloopt. Hoewel er meerdere gesprekken zijn gevoerd over de verlenging van een jaar, kwam dat er tot dusver nog niet uit.

Lees ook'Borussia Dortmund is geïnteresseerd in twee Feyenoorders' 

Borussia Dortmund volgt Geertruida in elk geval, maar zou ook captain Orkun Köcü op de voet volgen. Het enige nadeel voor de Duitsers bij de middenvelder is dat hij met zijn lange contract vermoedelijk meer moet kosten dan Geertruida. Hoeveel Feyenoord voor de verdediger wil hebben en of hij überhaupt met vertrekken in de winterstop, is nog niet bekend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inpakken en wegwezen, is geen schim van zichzelf dit seizoen, doei Geert!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was ook een tijd geblesseerd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen