'Ten Hag en Man United komen deze zomer terug voor Frenkie'

18 december 2022, 12:35

Afgelopen zomer bleef Frenkie de Jong bij FC Barcelona ondanks verwoede pogingen van de club om de middenvelder van de hand te doen. Hijzelf zag een hereniging met Erik ten Hag, onder wie hij bij Ajax zijn overgang naar de Catalanen verdiende, niet zitten. Manchester United zal komende zomer echter opnieuw een poging gaan wagen hem naar Engeland te halen. 

Dat schrijven diverse Engelse media, waaronder de BBC en The Athletic, deze zondag. De middenvelder zou nog altijd hoog op het lijstje van potentiële versterkingen staan van de huidige nummer vijf van de Premier League. Bovendien hoopt de club dat De Jong door de mogelijke komst van een aantal concurrenten nu wél oren zou hebben naar een vertrek uit Camp Nou. 

De Jong is echter niet de enige middenvelder die de club op de korrel heeft. Zo zou Manchester United ook goede hoop hebben op de komst van Jude Bellingham. De 19-jarige middenvelder kende een prima WK en lijkt na dit seizoen te gaan vertrekken bij Borussia Dortmund. Die club nam hem als 16-jarige over van Birmingham City, dat op het tweede niveau in Engeland actief is. 

Gakpo

Daarnaast is de club van Ten Hag nog altijd vastbesloten om Cody Gakpo naar Manchester te halen. De PSV'er leek afgelopen zomer al op weg naar Old Trafford, maar de club zette uiteindelijk niet door en Gakpo bleef uiteindelijk bij PSV. De drie doelpunten die hij op het WK maakte voor het Nederlands elftal zouden de club ervan hebben overtuigd dat hij klaar is voor de overstap naar de Premier League. In Manchester moet hij de opvolger worden van Cristiano Ronaldo, die vlak voor het WK vertrok als gevolg van het verwoestende interview dat hij gaf aan journalist Piers Morgan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Schoonhoven
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan gaan concurreren met Casemiro? Succes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen