Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van Kroatië en Marokko

17 december 2022, 08:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Terwijl de voetbalwereld zich opmaakt voor de WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk, strijden Kroatië en Marokko vanmiddag om het brons in de troostfinale. Beide landen kampen met personele problemen richting het gevecht om de derde plaats. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van de Kroaten en Marokkanen.

Kroatië is niet helemaal ongeschonden uit de halve finale tegen Argentinië (3-0) gekomen. Zo staan er vraagtekens achter de namen van Josko Gvardiol, Josip Juranovic, Marcelo Brozovic en Borna Sosa. Pas op het laatste moment wordt besloten of zij in actie kunnen komen. Bondscoach Zlatko Dalic liet zich daags voor de troostfinale ontvallen dat hij het 'niet fair' zou zijn voor de reserves als niet-fitte spelers de voorkeur zouden krijgen. Het kan dus nog alle kanten op met de Kroatische opstelling.

Bij Marokko ontbreekt in elk geval Romain Saïss. De aanvoerder kampt al enige tijd met fysieke klachten. Hij probeerde het nog wel in de halve finale tegen Frankrijk (2-0), maar moest al vroeg de strijd staken. Door zijn naam is voor de troostfinale een streep gezet. Noussair Mazraoui en Nayef Aguerd zijn twijfelgevallen aan Marokkaanse zijde.

De strijd om de derde plaats op het WK in Qatar gaat vandaag om 16.00 uur van start. De wedstrijd, die in het Khalifa International Stadium in Doha wordt gespeeld, wordt gefloten door de Qatarese scheidsrechter Abdulrahman Al-Jassim. Pol van Boekel is als assistent-VAR betrokken bij de troostfinale.

Vermoedelijke opstelling Kroatië: Livakovic; Stanisic, Lovren, Gvardiol, Barisic; Majer, Modric, Kovacic; Orsic, Petkovic, Perisic

Vermoedelijke opstelling Marokko: Bono; Hakimi, Dari, El Yamiq, Attiat-Allah; Amallah, Ounahi, Amrabat; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen