Humor: MVV-twitteraar maakt live-verslag van lange terugreis

16 december 2022, 21:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het afgelaste duel tussen Telstar en MVV Maastricht betekende normaliter een uiterst rustige werkdag voor de communicatieafdelingen van beide clubs. Echter had MVV-twitteraar Ralf Crutzen, die bekend staat om ludieke tweets op het MVV-account, daar weinig trek in. Crutzen besloot om al de volgers te voorzien van live-verslag van de lange terugreis.

Na een busreis van maar liefst 231 kilometer kregen de MVV-supporters een kwartier voor de aftrap te horen dat de wedstrijd niet door zou gaan. Scheidsrechter Martin Perez keurde op de valreep het speelveld af en stuurde zodoende de fanatieke aanhang weer terug naar de andere kant van Nederland.

Lees ook: https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/411705/lullig-mvv-rijdt-231-kilometer-voor-afgelast-duel/

Vlak voor het definitieve besluit gaf de arbiter nog goedkeuring om te gaan voetballen. Dat maakte de zaak wellicht extra zuur voor de Maastrichtenaren. 'Kent u die mop van die voetbalploeg die 3 uur in de bus heeft gezeten om door weer en wind naar de andere kant te reizen om daar te gaan voetballen?', was de eerste reactie van Crutzen op het MVV-twitteraccount.

Schitterende passeeractie

Een schitterende passeeractie van de buschauffeur of een openingsfase met veel afslagen zijn termen die Crutzen gebruikt voor zijn live-verslag over de busreis. Google Maps geeft een minimale reistijd van twee uur en vijftien minuten aan. Dat betekent, misschien wel, de langste werkdag ooit voor de Twitteraar.

MVV draait een droomseizoen en bezet op dit moment de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie achter Heracles Almelo en PEC Zwolle. De ploeg van Maurice Verberne zal voor de inhaalwedstrijd nog minimaal twee keer de lange rit naar Velsen-Zuid moeten afleggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen