'Frank de Boer wees aanbod van 47-voudig landskampioen af'

16 december 2022, 16:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frank de Boer kreeg afgelopen zomer een nieuwe kans om aan de slag te gaan als hoofdtrainer. De oud-bondscoach van het Nederlands elftal kon aan de bak bij de Griekse topclub Olympiakos, maar besloot niet in te gaan op de interesse van de grootmacht.

Dat meldt Hans Kraaij Junior in de podcast WK Praat van ESPN. "Er wordt gedacht dat hij helemaal geen aanbiedingen meer krijgt omdat het zo stil is rond hem", vertelt de analyticus. "Maar die krijgt hij echt wel. Hij loopt er alleen niet mee te koop. In de zomer kon hij nog aan de bak bij Olympiakos, maar hij verkocht ze een volmondig nee." Olympiakos werd 47 keer kampioen van Griekenland.

Volgens Kraaij Junior verdient De Boer een nieuwe kans in het profvoetbal, ondanks zijn matige prestaties van de afgelopen jaren. "Ik hoop echt dat hij snel weer een nieuwe club vindt. Hij heeft Ajax vier keer op rij kampioen gemaakt, en dat niet eens met het beste elftal." Ajax pakte onder leiding van De Boer tussen 2011 en 2014 onafgebroken de titel.

Daarna ging het bergafwaarts met De Boer, die zich de laatste weken bezighoudt met het analyseren van voetbalduels. Bij Inter en Crystal Palace werd de oud-verdediger razendsnel ontslagen. Ook zijn avonturen bij Atlanta United en het Nederlands elftal eindigden vroegtijdig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij gaat niet meer aan de bak als trainer omdat hij bang is WÉÉR af te gaan als een gieter.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen