Wie wordt in Qatar de opvolger van Harry Kane als WK-topscorer?

17 december 2022, 13:15

Op het WK van 2018 drong Engeland door tot de halve finales, maar moest het uiteindelijk genoegen nemen met de vierde plaats. Toch was er persoonlijk wel succes voor aanvaller Harry Kane, die zich met zes doelpunten kroonde tot topscorer van het toernooi. Vier jaar later in Qatar strandde zijn productie echter al na twee treffers. Samen met Jack's kijkt FCUpdate.nl wie in Qatar zijn opvolger wordt. 

Met alleen nog de finale en eerst de wedstrijd om de derde plaats te gaan lijkt de kans het grootst dat de topscorer van het toernooi uitkomt voor één van de twee finalisten. Na de halve finale staan Kylian Mbappé en Lionel Messi allebei op vijf doelpunten. De teamgenoten bij Paris Saint-Germain vechten daarom naast de strijd om de wereldtitel ook een persoonlijk duel uit in de finale die op zondag wordt gespeeld. Een blik op de odds leert dat Messi licht favoriet is om er met de topscorerstitel vandoor te gaan. Jack's keert je 1.90 keer je inleg uit als het hem lukt, terwijl Mbappé het met een [a,https://ads.jacks.nl/redirect.aspx?pid=2913&bid=1900&redirectURL=https://jacks.nl/sports#event/1019266988,_blank,odd van 2.05] moet doen. 

Net achter het duo zijn nog twee aanvallers die we in de finale verwachten in de race om de beide PSG-sterren voorbij te steken in het doelpuntenklassement. Olivier Giroud en Julián Álvarez waren allebei al vier keer trefzeker en hebben beiden dus twee treffers nodig om de twee koplopers te achterhalen. Dat lijkt veel, maar Álvarez was in de halve finale tegen Kroatië nog twee keer trefzeker, dus een dergelijk scenario kan zeker niet worden uitgesloten. Wordt Giroud of Álvarez alsnog topscorer van het WK? Voor beiden heeft Jack's een quotering van 14.00 voor je klaarstaan!

Dark horse

De kans dat de WK-topscorer net als vier jaar geleden in actie komt in de troostfinale lijkt bijzonder klein. Kroatië en Marokko behoren niet tot de meest productieve ploegen in Qatar, wat ook te zien is aan de topscorers. De Kroaat Andrej Kramaric is de hoogstgeklasseerde op de voorlopige lijst met twee doelpunten achter zijn naam. Hij zou echter wel kunnen profiteren van het feit dat Marokko door blessures flink wat problemen heeft in de defensie. Doet Kramaric zaterdag het ondenkbare door met vier treffers alsnog beslag te leggen op de topscorerstitel? Dan levert je dat liefst 251.00 keer je inzet op!

Verhoogde odds

Jack's pakt voor de WK-finale met enkele verhoogde odds. Zo kun je inzetten op een doelpunt van zowel Messi als Mbappé in de reguliere speeltijd. Daar staat een quotering van 9.25 voor. Een andere interessante weddenschap is minstens één schot op doel van beide aanvallers. Daarop inzetten levert je [a,https://ads.jacks.nl/redirect.aspx?pid=2913&bid=1900&redirectURL=https://jacks.nl/sports#event/1019266988,_blank,2.10 keer je inleg] op. Verwacht je dat het een finale wordt met veel doelpunten en schoten op doel? Er staat [a,https://ads.jacks.nl/redirect.aspx?pid=2913&bid=1900&redirectURL=https://jacks.nl/sports#event/1019266988,_blank,een odd van 4.75] voor 'beide teams scoren en schieten meer dan 8,5 keer op doel binnen reguliere speeltijd'.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen