Kunnen ADO en Advocaat zich herstellen van flinke tik in Almere?

16 december 2022, 07:00   Bijgewerkt: 15 december 2022, 23:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 16 december.

Nieuws

FC Utrecht-directeur Van Es reageert op ontslag Fraser

Pas vandaag zal FC Utrecht-directeur Thijs van Es de pers te woord staan over het ontslag van trainer Henk Fraser. Woensdagmiddag kwam het opvallende nieuws naar buiten dat de Domstedelingen per direct afscheid nemen van de oefenmeester. In een incident met Amin Younes verloor Fraser zijn zelfbeheersing en besloot daarna zelf om op te stappen. De 56-jarige trainer stond pas sinds dit seizoen aan het roer bij FC Utrecht.

Wedstrijd

ADO Den Haag - TOP Oss (20:00 uur)

De 4-1 oorwassing tegen Almere City FC was voor Dick Advocaat niet het debuut waar hij op gehoopt had. De 75-jarige oefenmeester nam kort geleden het stokje over van de ontslagen Dirk Kuijt. De Kleine Generaal heeft de taak om het rampseizoen van de Hagenezen redden. De nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie krijgt in de achtiende speelronde bezoek van laagvlieger TOP Oss. Advocaat en ADO gaan, met de steun van het eigen publiek, op jacht naar eerherstel. 

Stade Rennes - Feyenoord (14:00 uur)

Feyenoord speelt tegen Stade Rennes haar derde oefenduel in zes dagen. De koploper van de Eredivisie kwam in eerdere vriendschappelijke potjes tegen KV Oostende (2-0) en RC Strasbourg (0-1) als winnaar uit de strijd. Stade Rennes zal een iets serieuzere test worden voor de ploeg van Arne Slot. Die ploeg staat namelijk derde in de Franse Ligue 1.  

Voetbal op tv

20:00 uur: Voetbal op Vrijdag, ESPN 1, schakelkanaal Keuken Kampioen Divisie

20.00 uur: Heracles Almelo-FC Dordrecht, ESPN 2, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen Divisie

20:00 uur: De Graafschap - Willem II, ESPN 3, live verslag van het duel in de Keuken Kampioen divisie

21.57 uur, De Oranjewinter, SBS6, voetbaltalkshow

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen