Steun voor Schreuder uit spelersgroep Ajax: "Een hele goede trainer"

15 december 2022, 08:22

Alfred Schreuder ligt na de eerste seizoenshelft onder een vergrootglas bij Ajax. De ontwikkelingen rond Daley Blind hebben dat bij de achterban zeker niet verbeterd. Linksback Owen Wijndal is echter wel tevreden met de oefenmeester van de Amsterdammers en neemt het openlijk voor hem op. "Ik heb veel vertrouwen in de ploeg en in de trainer."

Dat stelt hij tegenover Voetbal International over de selectie en Schreuder. "Ik krijg de kritieken niet zo mee, maar volgens mij moeten we dat ook niet groter maken dan het is. Ik weet van mezelf wat ik vind, en Alfred Schreuder is een hele goede trainer, die spelers beter maakt. Dat gaan we in de komende periode ook zien en dan doel ik op ons allemaal als ploeg. We moeten allemaal beter, dat is duidelijk", aldus Wijndal.

Dat Blind lijkt te vertrekken, kan voor de van AZ overgekomen verdediger een voordeel zijn. "Ik wil fit blijven, alles spelen, en belangrijk zijn voor de ploeg. Er is veel concurrentie, maar daarom is het ook Ajax, de absolute top van Nederland. Elke speler moet elke dag laten zien dat hij de beste is op zijn plek, dat is alleen maar goed. Ik eis dat ook van mezelf", verzekert de linkspoot, die de afgelopen periode heeft gebruikt om nog fitter en beter te worden.

Lees ookGroot nieuws bij Ajax: Daley Blind mag transfervrij vertrekken

Prijzen Ajax

"Ik voel het vertrouwen van de trainer. Ik praat ook veel met hem, ik voel dat hij het beste met me voor heeft", vervolgt Wijndal, die ambitieus blijft voor de tweede seizoenshelft met de Amsterdammers. "We moeten gewoon voor alle drie prijzen gaan. Het landskampioenschap is het allerbelangrijkste, maar de KNVB-beker en de Europa League zijn ook mooie prijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schreuder is iemand geilt op verliezen, ik weet niet als ze daar een naam ook voor hebben ,maar hij is zo'n persoon die zich afrukt als hij verliest ,een rukloser of rukmongool of zoiets ,iemand die nooit wat gewonnen heeft en die het ook prettig vind zich dan ook keihard af te rukken bij verlies ,en daar zorg hij dan ook altijd voor ,om zonder enig plan of idee de jongens het veld op te sturen grappige koekwaus

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wijndal is een m'n nicht wijndraai graag met z'n kont

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen