Richarlison zet reusachtige tattoo van Neymar op zijn rug

13 december 2022, 22:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Richarlison was met drie treffers heel belangrijk voor het Braziliaanse elftal op het WK, ondanks de vroege exit tegen Kroatië. De spits van Tottenham Hotspur heeft zijn liefde voor de Goddelijke Kanaries laten vereeuwigen door een tattoo met de hoofden van Ronaldo, Neymar en zichzelf te zetten op zijn rug. 

De tattoo is door Richarlison op Instagram gedeeld, daags na de uitschakeling tegen Kroatië. De spits heeft zich in korte tijd bewezen op het hoogste toneel met drie doelpunten tijdens zijn eerste wedstrijden op het WK. De tattoo van de Braziliaanse legendes is niet de enige die hij heeft, op zijn linker dijbeen staat er een plakplaatje van zijn naam, rugnummer en een plaatje van de gouden medaille die hij met zijn land won op de Olympische Spelen.

Boven de portretten op zijn rug staat de tekst 'je hebt Brazilië laten lachen, Pelé.' De voetballegende heeft al langere tijd gezondheidsproblemen, maar wordt nimmer vergeten door de Braziliaanse voetballiefhebbers. Er staat - nog - geen hoofd van Pelé op het lichaam van Richarlison, maar wat niet is kan nog komen.

Het hoofd van Neymar is inmiddels ingekleurd, dat is te zien op een foto die de tattoo-artiest deelt op Instagram. Maar dat is volgens veel mensen niet goed gelukt. "Iemand redt Richarlison van de rest van die tattoo-sessie", Tweet een Neymar-fan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Triest.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen