Belletje bevestigt intentie Mo Ihattaren om terug te keren bij PSV

12 december 2022, 22:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren heeft daadwerkelijk oren naar een terugkeer bij PSV. De zaakwaarnemer van de twintigjarige middenvelder heeft drie à vier weken geleden contact opgenomen met de Eindhovense club met de vraag of Ihattaren nog bij PSV zou kunnen terugkeren.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schrijft op Twitter dat Marcel Brands, algemeen directeur van de Eindhovense club, maandagavond tijdens een forumavond van Supportersvereniging PSV het Ihattaren-nieuwtje heeft gedeeld. 'Het speelt nu niet en is niet aan de orde, zei hij', voegt hij daaraan toe.

Ihattaren vertrok anderhalf jaar geleden bij PSV en tekende een contract bij Juventus. Die club verhuurde hem meteen aan Sampdoria, waar hij geen enkele wedstrijd speelde en al snel weer vertrok. Begin dit jaar werd Ihattaren opgepikt door Ajax, waar hij zijn carrière op de rails leek te krijgen. De linkspoot maakte zich echter ook in Amsterdam onmogelijk, wat Ajax heeft doen besluiten de koopoptie in zijn huurcontract niet te lichten.

Hoewel zijn Ajax-periode officieel nog een paar weken duurt, traint Ihattaren allang niet meer op De Toekomst. Wesley Sneijder nam het enfant terrible onder zijn hoede, maar aan die samenwerking kwam vrij snel een einde. Ihattaren is vanaf januari in principe weer speler van Juventus, al is het nog maar de vraag of hij ooit voet aan grond zal zetten in Turijn.

Reacties

Janko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben geen psv,er maar waarom zou je de ellende in huis halen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen