'Pittige' kwartfinale Oranje smaakt niet naar meer bij bondscoach Kroatië

12 december 2022, 21:45

Zlatko Dalic heeft niet bepaald genoten van de wedstrijd tussen het Nederlands elftal en Argentinië. De bondscoach van Kroatië hoopt dat de halve finale van dinsdagavond een stuk sportiever zal verlopen.

De kwartfinale van Oranje tegen Argentinië heeft veel stof tot napraten gegeven. De wedstrijd stond bol van opstootjes en gele kaarten. Mateu Lahoz greep liefst negentien keer naar zijn borstzak. En dan vergat de Spaanse scheidsrechter, die inmiddels naar huis is gestuurd, ook nog eens Lionel Messi geel te geven voor een overduidelijke handsbal.

"Het was een behoorlijk pittige wedstrijd", zegt Dalic op de persconferentie richting de halve finale over de ontmoeting tussen het Nederlands elftal en Argentinië. "Er waren behoorlijk veel niet-voetbalgerelateerde situaties. Ik hoop dat dit morgen niet het geval zal zijn", aldus de 56-jarige bondscoach van de Kroaten.

Kroatië gaat zich dinsdag voor de tweede keer in vier jaar tijd proberen te plaatsen voor de WK-finale. "Ik ben van nature een optimist. Ik vertrouw mijn spelers, ze hebben blijk gegeven van een hoog niveau en hebben een sterk karakter. Als ze dat hadden, dan hadden we de halve finale niet gehaald. We zullen de manier waarop we spelen niet veranderen. Mijn trots kent geen grenzen, the sky is the limit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen