'Karsdorp na ruzie met Mourinho en bedreigingen alsnog op training Roma'

12 december 2022, 13:55

Rick Karsdorp verscheen maandagochtend weer op het trainingsveld van AS Roma. De 27-jarige rechtsback had het de laatste weken flink aan de stok met José Mourinho, maar heeft de training bij de Italianen hervat. Van een nieuwe kans in Rome lijkt echter geen sprake.

Volgens de goed ingevoerde journalist Gianluca Di Marzio is Karsdorp met zijn ploeggenoten begonnen aan de tweede seizoenshelft. Het is de eerste keer dat Karsdorp weer op het veld stond, nadat hij zich vlak voor het WK onmogelijk had gemaakt bij zijn coach Mourinho. De Portugees verweet Karsdorp een gebrek aan professionaliteit en werklust. Na afloop van de wedstrijd tegen Sassuolo maakte Mourinho de Nederlander, zonder zijn naam te noemen, met de grond gelijk. Tegen Torino zat hij niet meer bij de selectie.

Karsdorp was het daar niet mee eens en weigerde zich vervolgens op de training van AS Roma te melden. Ook besloot hij niet mee te gaan op trainingskamp naar Japan. Dat kwam hem op woedende reacties van de achterban van AS Roma te staan. Karsdorp werd uit meerdere hoeken bedreigd en waande zich niet veilig in zijn eigen huis.

Karsdorp gaat deze week met het bestuur van AS Roma om te praten over zijn toekomst. AS Roma wil meewerken als het juiste bod op tafel komt. De back, die tot 2025 vastligt, wordt onder meer begeerd door Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen