'De Vrij zette nog geen krabbel bij Inter; mooie opties in Europa'

12 december 2022, 08:10

Stefan de Vrij lijkt zich op te kunnen maken voor een vertrek bij Internazionale. De centrumverdediger heeft zijn contract in Milaan nog altijd niet verlengd en dat voedt de geruchten over een afscheid. Inmiddels hebben clubs uit Engeland en Spanje hun belangstelling kenbaar gemaakt.

Volgens het Spaanse medium Mundo Deportivo zou het goed kunnen dat De Vrij zijn laatste wedstrijd voor Inter al heeft gespeeld. Atlético Madrid zou in januari namelijk al zaken willen doen met de Italianen. In de hoofdstad van Spanje wil trainer Diego Simeone zijn verdediging voorzien van vers bloed en De Vrij is een uitstekende optie voor de Argentijnse oefenmeester. De international van Oranje heeft een contract tot medio 2023 bij Inter.

Lees ook: Telegraaf: Ajax aast op Noppert

Tottenham Hotspur houdt de verrichtingen van De Vrij echter ook in de gaten. Volgens het Engelse medium Football Insider willen de Londenaren graag een transfervrije slag slaan. Dat zou echter kunnen veranderen als Atlético in januari al concreet wordt. Bij Tottenham kan De Vrij opnieuw samenwerken met Antonio Conte, die hij kent uit hun gezamenlijke periode bij Inter. De Vrij is bezig aan zijn vijfde seizoen in Milaan en speelde eerder bij Feyenoord en Lazio.

Enzo Fernández

In de tussentijd lijkt Enzo Fernández niet meer houdbaar voor Benfica. De middenvelder is een belangrijke schakel in de ploeg van trainer Roger Schmidt en maakt ook indruk bij de nationale ploeg van Argentinië. Real Madrid en Liverpool willen de strijd wel met elkaar aan voor de 21-jarige Fernández, die bij Benfica nog tot medio 2027 vastligt. Volgens Portugese media, waaronder Record en O Jogo, heeft Liverpool momenteel de beste papieren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen