Deze spelers missen de halve finale van het WK vanwege een schorsing

10 december 2022, 22:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Argentinië, Kroatië, Frankrijk en Marokko zijn de halvefinalisten van het WK in Qatar. Niet alle landen kunnen in de volgende ronde over een complete selectie beschikken. Dat heeft te maken met blessures, maar ook schorsingen.

Niet geheel verrassend is dat Argentinië na het kaartenfestival tegen het Nederlands elftal met de meeste schorsingen te maken heeft. Het aantal valt mee: slechts twee. Marcus Acuña en Gonzalo Montiel hebben dit WK twee gele kaarten en zijn zodoende geschorst voor de halve finale tegen Kroatië. De Kroaten hebben geen geschorsten.

Bij de grootste verrassing van het WK, Marokko, zal Walid Cheddira in de halve finale tegen Frankrijk niet in actie komen. Hij pakte in de slotfase van de kwartfinale tegen Portugal (1-0) een rode kaart. Nayef Aguerd en Noussair Mazraoui misten de wedstrijd vanwege een blessure en zijn twijfelgevallen voor de ontmoeting met de regerend wereldkampioen. Frankrijk heeft niet te maken met schorsingen, maar Karim Benzema en Lucas Hernández zijn er vanwege blessureleed sowieso niet bij.

Dinsdagavond om 20.00 uur spelen Argentinië en Kroatië de eerste halve finale. 24 uur later nemen Frankrijk en Marokko het tegen elkaar op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen