'Droomtransfer lonkt voor Becker na fraai jaar in de Bundesliga'

10 december 2022, 17:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sheraldo Becker zou zomaar eens zijn laatste wedstrijd in het shirt van Union Berlin kunnen hebben gespeeld. De aanvaller draait een uitstekend seizoen in de Bundesliga en wordt naar verluidt nadrukkelijk gevolgd vanuit de Premier League. Nottingham Forest wil hem graag oppikken.

Volgens het Duitse medium Sky heeft Nottingham Forest zich inmiddels zelfs al gemeld bij de Berlijners. De huidige nummer achttien van de Premier League wil graag in januari al zaken doen met Union. De laagvlieger kan in de strijd tegen degradatie naar de Championship wel wat vers bloed gebruiken. De aanval moet van een nieuwe impuls worden voorzien door Becker.

Lees ook: Rijzende ster Becker: "Ajax

De 27-jarige Amsterdammer ligt nog tot medio 2025 vast in het Stadion An der alten Försterei. Union lijkt echter wel van plan om bij de juiste bedragen mee te werken aan een transfer. Becker is een vaste waarde bij de nummer vijf van de Bundesliga. Hij was in 23 wedstrijden al goed voor acht doelpunten. Daarnaast verzorgde de aanvaller al zes assists.

Nederland

Becker doorliep in Nederland de jeugdopleiding van Ajax, maar speelde daar alleen namens de beloften. Bij PEC Zwolle en ADO Den Haag kwam hij wel aan spelen toe en verdiende hij een transfer naar de Bundesliga, waarin hij bezig is aan zijn vierde seizoen. Becker heeft vijf interlands voor Suriname achter zijn naam staan. Oranje is dus geen optie meer voor hem.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Droomtransfer??? Spelend bij een zeer stabiele Bundesliga-club naar een club die tegen degradatie vecht in de Premier League... Are you kidding me?

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Droomtransfer? Ik denk dat hij heel goed moet kijken naar de transfer van Weghorst naar Burnley. Met een beetje pech speel je na een half jaar in de Championship.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen