Stevige kritiek op Oranje na uitschakeling: 'Een kleurloos toernooi'

9 december 2022, 23:28

Het Nederlands elftal kan naar huis. Argentinië bleek na strafschoppen te sterk in de kwartfinale van het WK in Qatar. Nadat Louis van Gaal overstapte naar Plan B was het geloof terug bij Oranje, maar uiteindelijk ging het toch mis. De overall conclusie was dat het toernooi uiteindelijk onvoldoende was van de ploeg van Van Gaal. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelden een Nederlands team zo'n antivoetbal zien spelen op een eindtoernooi. De ploeg werd meerder malen door een internationaal publiek uitgefloten na het langdurig achterin rondspelen van de bal. De spelopvatting was gewoon erg negatief en dat was niet nodig.

Schoonhoven
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Best logisch als je je spelplan baseert op je centrale verdedigers, een licht overschatte middenvelder en de meestal zeer matige Depay.

Schoonhoven
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Omdat het een leuk passje van Messi was heeft weer niemand het over hoe slecht Blind verdedigde. Aan hoeveel doelpunten is die bejaarde nu al schuldig geweest? Een video met de defensieve dieptepunten van Blind is lang hoor. Hopelijk zijn we nu eindelijk van die prutser verlost.

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

je kon merken dat de scheids echt pro argentinie was!! messi had zowiezo rood moeten krijgen( 2x geel) maar hands mag hij en ik ben benieuwd hoeveel die spanjaard betaald heeft gekregen. bahbah wat een corrupte lul maar ja vind ik niet gek in dat olie staatje!! was van te voren al bekend dat argentinie zou moeten winnen hoe dan ook!! fifa uefa een grote farce en die scheids als die nog eens nederland moet fluiten gewoon weigeren om te spelen!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen