Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Barça twijfelt over aantrekken mogelijke concurrent voor Frenkie'

'Barça twijfelt over aantrekken mogelijke concurrent voor Frenkie'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 december 2022 – FC Barcelona gaat op korte termijn een beslissing nemen over het aantrekken van de Portugees Rúben Neves van Wolverhampton Wanderers. De Catalaanse club zou de meest haalbare optie zijn om het middenveld te komen versterken, maar trainer Xavi Hernández zou zijn twijfels hebben bij de komst van de 25-jarige speler die momenteel met Portugal actief is op het WK.

Volgens de Spaanse krant Sport moet de club voor het einde van het jaar de knoop doorhakken of het Neves naar Camp Nou haalt. De clubs zouden onderling al een akkoord hebben bereikt over een transfersom die in de woorden van de krant 'vele malen lager' is dan de 50 miljoen euro die de Engelse club afgelopen zomer verlangde voor de Portugees.

Xavi is er echter niet van overtuigd dat de komst van Neves op dit moment de juiste is voor Barcelona. Hij ziet in Neves meer een speler voor de meer vooruitgeschoven posities op het middenveld dan een verdedigende middenvelder, waarbij hij een concurrent van Frenkie de Jong zou kunnen worden. Met het mogelijke vertrek van Sergio Busquets in het achterhoofd zou een versterking op die positie de grootste prioriteit moeten hebben, is de gedachte van Xavi. 

Niet haalbaar
De mogelijke versterkingen voor de positie van Busquets die op het lijstje van Xavi voorkwamen lijken echter niet haalbaar. Real Sociedad-middenvelder Martín Zubimendi verlengde onlangs zijn contract en is niet te betalen voor Barcelona, dat het financieel nog altijd zwaar heeft. N'Golo Kanté is na het seizoen transfervrij, maar kwam door blessureleed nog niet in actie in het lopende seizoen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd