De opstellingen van Kroatië en Brazilië in de eerste kwartfinale

9 december 2022, 15:05

De opstellingen van Kroatië en Brazilië voor de wedstrijd in de kwartfinale van het WK zijn bekend. Waar de Brazilianen met dezelfde elf starten als in de achtste finale tegen Zuid-Korea, wijzigt de Kroatische bondscoach Zlatko Dalic zijn team op twee plekken.

Brazilië start dus met dezelfde namen als in de achtste finale. Dat betekent dat Alisson Becker het doel verdedigt, de defensie wordt gevormd door Danilo, Thiago Silva, Marquinhos en Éder Militão, Lucas Paquetá en Casemiro de controleurs op het middenveld zijn en Neymar samen met Raphinha, Richarlison en Vinícius Júnior voor de aanvallende impulsen moeten zorgen.

Bij Kroatië is er uiteraard een basisplaats voor Dominik Livakovic, die een heldenrol speelde in de penaltyserie tegen Japan. Achterin keert Borna Sosa na ziekte terug, wat ten koste gaat van Borna Barasic. De andere nieuwkomer is Mario Pasalic, die in plaats van Bruno Petkovic start. De andere basisspelers zijn Dejan Lovren, Josko Gvardiol, Josip Juranovic, Ivan Perisic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic en Andrej Kramaric.

De wedstrijd tussen Kroatië en Brazilië is de eerste kwartfinale van het WK in Qatar. De Engelse scheidsrechter Michael Oliver heeft de taak om het duel in goede banen te leiden. Er wordt om 16.00 uur afgetrapt in het Education City Stadium.

Opstelling Kroatië: Dominik Livakovic, Josip Juranovic, Dejan Lovren, Josko Gvardiol, Borna Sosa, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Mario Pasalic, Andrej Kramaric, Ivan Perisic

Opstelling Brazilië: Alisson Becker, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Éder Militão, Lucas Paquetá, Neymar, Casemiro, Vinícius Júnior, Richarlison, Raphinha

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen