Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord neemt Marsman ook mee op trainingskamp

Feyenoord neemt Marsman ook mee op trainingskamp

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 december 2022 – Nick Marsman reist met Feyenoord mee naar Portugal. De Rotterdammers gaan op trainingskamp in Lagos en nemen de oud-keeper mee voor de trainingen. De keeper heeft twee maanden vakantie bij Inter Miami en krijgt zodoende de kans om ritme te houden.

Dat bevestigt hij aan RTV Rijnmond. Afgelopen week werd al bekend dat Marsman de komende weken mee zou trainen bij Feyenoord. De Rotterdamse topclub moet het vanwege het WK stellen zonder Justin Bijlow, waardoor Marsman goed van pas komt. De sluitpost heeft een lange winterstop bij Inter Miami en houdt in Nederland zijn conditie op peil.

"Ik heb altijd goed contact gehouden met keeperstrainer Khalid Benlahsen en heb de laatste wedstrijd voor de break tegen Cambuur in het stadion gekeken. Daarna heb ik hem een appje gestuurd om een bakje koffie te doen en toen heb ik voor de grap gevraagd of ik bij Feyenoord fit kon blijven. Zo is het tot stand gekomen", aldus Marsman in gesprek met Rijnmond.

In de Verenigde Staten ligt het voetbal de komende weken helemaal stil. "Ik kreeg te horen 'tot 6 januari'. Zo'n lange break heb ik nog nooit meegemaakt. In Nederland mag je blij zijn als je drie tot vier weken krijgt en dan heb je al het idee dat je drie maanden niks hebt gedaan als je weer terugkomt. Dus dat is wel echt even omschakelen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd