Ajax
1 – 1
FC Volendam

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Veerman baalt: "Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd"

Veerman baalt: "Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 december 2022 – Joey Veerman baalt van het feit dat hij momenteel niet met het Nederlands elftal in Qatar zit. Begin dit seizoen zat de middenvelder van PSV nog in de voorselectie van Oranje, maar de spelmaker ontbrak in de voorlopige selectie voor het WK in Qatar. Veerman focust zich daarom nu op de toekomst.

"Ik vind het ook heel jammer dat ik er niet bij zit", vertelt Veerman in gesprek met Omroep Brabant. "Het EK 2024 zit nu wel in mijn hoofd. Daar wil ik heel graag bij zijn. Maar je weet nooit hoe bepaalde keuzes uitpakken en wat Ronald Koeman (die na het WK het stokje overneemt, red.) van mij verwacht. Misschien moet ik nog meer goals maken en assists geven."

De 24-jarige Veerman sprak kort voor het einde van de eerste seizoenshelft al zijn ongenoegen uit over zijn afwezigheid bij Oranje. Dit seizoen is de middenvelder vaste waarde bij PSV, dat momenteel op plek twee staat in de Eredivisie. In 25 optredens in alle competities was Veerman goed voor 7 doelpunten en 5 assists.

Ploeggenoot Armando Obispo baalde er minder van dat hij niet tot de selectie van het Nederlands elftal behoorde. "Ik heb er niet bij stilgestaan omdat ik ook niet in de voorselectie zat. Maar het is iets om naartoe te werken." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd