Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Deze Oranje-international imiteerde Messi deze week op de training

Deze Oranje-international imiteerde Messi deze week op de training

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 december 2022 – Het Nederlands elftal heeft zich deze week minutieus voorbereid op het spelen tegen Argentinië. In het bijzonder werd de rol van Lionel Messi uitgelicht. De 35-jarige grootheid is de absolute ster van de huidige nationale ploeg van de Zuid-Amerikanen. Bondscoach Louis van Gaal vroeg daarom deze week een van zijn internationals om de aanvaller te imiteren.

Noa Lang waande zich een week lang Lionel Messi. De 23-jarige aanvaller van Club Brugge wacht nog altijd op zijn eerste minuten tijdens dit WK voetbal, maar vertolkte op het trainingsveld in ieder geval alvast een belangrijke rol. Dat onthulde Van Gaal donderdag tijdens het laatste persmoment in gesprek met de NOS. "Hij vond dat zelf logisch. Dat was echt geweldig", aldus de goedgehumeurde bondscoach.

Lang komt qua spel waarschijnlijk het meest in de buurt van de Argentijnse legende, die dit WK een vrije rol in de punt van de aanval heeft gekregen. Bondscoach Lionel Scaloni laat zijn volledige elftal in dienst spelen van de aanvaller van Paris Saint-Germain. Vooralsnog werpt dat zijn vruchten af. Messi was driemaal trefzeker in zijn eerste vier duels.

Lang zal tegen Argentinië hopen op zijn eerste invalbeurt bij Oranje. De buitenspeler is een van de vijf veldspelers die dit WK nog niet in actie kwamen. Ook Luuk de Jong, Jeremie Frimpong, Stefan de Vrij en Tyrell Malacia wachten nog op hun kans.

Lees ook: Dit is de vermoedelijke opstelling van Oranje
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd