Telegraaf bevestigt: Ajax moet vrezen voor vertrek Daley Blind

9 december 2022, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Daley Blind gaat mogelijk aan de slag bij een nieuwe werkgever. In België klonken donderdagavond al de eerste geluiden dat de linkspoot Ajax deze winter mogelijk zou gaan verlaten en dat nieuws is inmiddels bevestigd door De Telegraaf. Antwerp FC hoopt de ervaren verdediger komende maand uit zijn lijden te verlossen.

Blind begon het seizoen nog als vaste waarde bij Ajax, maar raakte zijn plek vlak voor de start van het wereldkampioenschap voetbal kwijt. In de Champions League én de Eredivisie koos coach Alfred Schreuder voor een achterhoede met Calvin Bassey en Owen Wijndal. Ook kreeg rechtsback Devyne Rensch links achterin de voorkeur.

De interesse van Antwerp FC is verre van vreemd. Bij de Belgische topclub staat sinds dit jaar Marc Overmars aan het roer als technisch directeur. Mark van Bommel is sinds deze zomer werkzaam als coach van de titelkandidaat. Mocht Blind naar Antwerp verkassen, zou hij ploeggenoot worden van landgenoten Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp.

Antwerp hoopt Blind, die bij het Nederlands elftal wél basisspeler is, komende winter transfervrij op te pikken. Zijn contract loopt door tot het einde van het seizoen, maar Ajax zou met het vertrek van Blind veel ruimte scheppen in het salarisbudget. Het zou het tweede buitenlandse avontuur van Blind betekenen. De verdediger speelde eerder voor Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hè hè de kogel (is) nu echt door de kerk ? Voor beide partijen werd het al lang tijd, kan Schreuder (zo lang hij blijft) nu het team verder uitbouwen. Misschien wil Luis Henrique Ajax van Schreuder overnemen ?

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ook in oranje laat hij zien waarom hij op de bank zit,verkeerde kant dekken, oj je kkd speelt, het enige dat schreuder goed heeft gezien

Aad Van Den Dop
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is een tijd van komen en gaan.

Aad Van Den Dop
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is een tijd van komen en gaan

Kokkie81
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vrezen??? Hoe eerder hoe beter....

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Moet Ajax vrezen of is dit een goede oplossing voor beide partijen? Als hij basisspeler blijft moet je hem houden, maar na zijn staat van dienst moet je hem niet op de bank willen zetten.

GertPoelman13
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dit veroorzaakt die schreuder allemaal hij maakt er een potje van dit is de slechtste trainer die ajax de laatste jaren heeft gehad!!! we kunnen straks lekker om plek drie spelen dankzij die gans uit Barneveld!!

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daarom moet Schreuder blijven!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen