Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Telegraaf bevestigt: Ajax moet vrezen voor vertrek Daley Blind

Telegraaf bevestigt: Ajax moet vrezen voor vertrek Daley Blind

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 december 2022 – Daley Blind gaat mogelijk aan de slag bij een nieuwe werkgever. In België klonken donderdagavond al de eerste geluiden dat de linkspoot Ajax deze winter mogelijk zou gaan verlaten en dat nieuws is inmiddels bevestigd door De Telegraaf. Antwerp FC hoopt de ervaren verdediger komende maand uit zijn lijden te verlossen.

Blind begon het seizoen nog als vaste waarde bij Ajax, maar raakte zijn plek vlak voor de start van het wereldkampioenschap voetbal kwijt. In de Champions League én de Eredivisie koos coach Alfred Schreuder voor een achterhoede met Calvin Bassey en Owen Wijndal. Ook kreeg rechtsback Devyne Rensch links achterin de voorkeur.

De interesse van Antwerp FC is verre van vreemd. Bij de Belgische topclub staat sinds dit jaar Marc Overmars aan het roer als technisch directeur. Mark van Bommel is sinds deze zomer werkzaam als coach van de titelkandidaat. Mocht Blind naar Antwerp verkassen, zou hij ploeggenoot worden van landgenoten Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp.

Antwerp hoopt Blind, die bij het Nederlands elftal wél basisspeler is, komende winter transfervrij op te pikken. Zijn contract loopt door tot het einde van het seizoen, maar Ajax zou met het vertrek van Blind veel ruimte scheppen in het salarisbudget. Het zou het tweede buitenlandse avontuur van Blind betekenen. De verdediger speelde eerder voor Manchester United. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd