Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Barça-rentree onzeker voor Messi: "Dromen zijn gratis, spelers niet"

Barça-rentree onzeker voor Messi: "Dromen zijn gratis, spelers niet"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 december 2022 – Als sportief directeur bij FC Barcelona is Jordi Cruijff één van de verantwoordelijken voor de inkomende transfers bij de Catalaanse club. Hoewel voorzitter Joan Laporta lang volhield dat een rentree van Lionel Messi (35) aankomende zomer tot de mogelijkheden zou behoren, heeft Jordi een minder prettige boodschap voor de fans van de club. 

"Als we het over de komst van Messi hebben dan zijn er veel hindernissen, zoals Fincancial Fair Play", zegt hij in een interview met de Spaanse krant Sport. "Dromen zijn gratis, maar voetballers niet", vervolgt de Nederlander. "En dat geldt niet alleen voor Messi, maar voor de hele spelersmarkt in het algemeen." Uit zijn woorden blijkt dat hij eerder verwacht dat Messi pas na het beëindigen van zijn spelersloopbaan terug zal keren naar de stad waar hij het grootste deel van zijn carrière doorbracht. 

Messi is komende zomer transfervrij, als zijn contract met Paris Saint-Germain na twee seizoenen afloopt. De Franse club doet echter verwoede pogingen de verbintenis open te breken en te verlengen. Daarnaast zou ook vanuit Amerika interesse zijn in de komst van de Argentijn. Het Inter Miami van David Beckham wordt als mogelijke bestemming genoemd. Ook hintte de wereldster recent nog op de mogelijkheid dat hij op korte termijn helemaal stopt als voetballer. 

Barcelona kampt met grote financiële problemen en kwam daardoor afgelopen zomer al ernstig in de knel toen het de vele zomeraanwinsten wilde inschrijven voor de Spaanse competitie. Pas op de dag van het eerste competitieduel met Rayo Vallecano lukte het om met Jules Koundé de laatste aankoop speelgerechtigd te krijgen. Daarnaast trok de club afgelopen zomer onder meer Robert Lewandowski (Bayern München) en  Raphinha (Leeds United) aan.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd