Portugese bond reageert in statement op Ronaldo-gerucht

8 december 2022, 12:31

De Portugese voetbalbond heeft in een statement gereageerd op de berichtgeving van Record over Cristiano Ronaldo. De 37-jarige ster zou gedreigd hebben het WK te verlaten nadat hij van bondscoach Fernando Santos te horen kreeg dat hij bankzitter zou zijn in de achtste finale tegen Zwitserland (6-1).

'De aanvoerder van het nationale team, Cristiano Ronaldo, heeft op geen enkel moment gedreigd het nationale team te verlaten tijdens het toernooi in Qatar. Cristiano Ronaldo bouwt elke dag aan een uniek palmares in dienst van het nationale team en het land. Dat moet gerespecteerd moet worden en getuigt van zijn onbetwistbare toewijding aan het nationale team', aldus de FPF.

Ook wordt er ontkend dat Ronaldo een storende factor binnen de Portugese selectie is. 'De mate van toewijding door de recordinternational werd tijdens de zege tegen Zwitserland in de achtste finale van het WK opnieuw aangetoond. Het nationale team - de spelers, trainers en iedereen bij de FPF - is, net zoals het vanaf de eerste dag is geweest, volledig toegewijd aan het bewerkstelligen van wat het land wil: dit Portugal's beste deelname aan een WK ooit maken.'

Tegen Zwitserland zat Ronaldo voor het eerst dit WK op de bank bij Portugal. Gonçalo Ramos, zijn vervanger, maakte een hattrick. Naar het zich laat aanzien zal Ronaldo wederom op de bank plaatsnemen als de Portugezen het in de achtste finale opnemen tegen Marokko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zouden hem naar huis moeten sturen. Net als bij United trekt hij na een schitterend resultaat de aandacht naar zich toe met dit negatieve gedoe. Deze man is het schoolvoorbeeld van iemand met een Messiascomplex. Die man heeft vanaf jongs af aan alleen maar gehoord dat hij de allerbeste is en het ontbreekt bij hem volledig aan zelfreflectie. Pijnlijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen