Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSV krijgt Boscagli weer terug, maar wil vervanger graag houden

PSV krijgt Boscagli weer terug, maar wil vervanger graag houden

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 december 2022 – PSV wil verder met Jarrad Branthwaite (20). De verdediger werd een half jaar gehuurd van Everton, maar de Eindhovenaren zijn tevreden met de inbreng van de verdediger en willen graag met hem door. Ondanks dat de ziekenboeg wat leeggelopen is, hopen ze de verhuurperiode te verlengen. Zelf zou de achterhoedespeler daar ook meer dan open voor staan. 

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International donderdag althans. PSV is heel tevreden over hoe de verdediger zich ontwikkelt en wil hem daarom nog graag een half jaar in Eindhoven houden. Vooral met zijn lengte, Branthwaite is een kleine twee meter hoog, heeft hij een fikse toevoeging op de verdediging van de nummer drie van Nederland.

Branthwaite kkwam tot dusver tot elf optredens in het eerste team van PSV, waarin hij eenmaal scoorde - in de topper tegen Feyenoord. Ook kwam hij een helftje uit voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren in de Eerste Divisie. Hij staat nog tot 2025 onder contract bij Everton, dat hem naar verluidt na de winterstop sowieso opnieuw wil verhuren. In dat kader lijkt PSV goede papieren te hebben voor een langer verblijf van de Engelsman. 

Lees ook: PSV kwam 'paar miljoen' tekort voor absolute smaakmaker Brazilië

Dringen achterin bij PSV
Met Olivier Boscagli, André Ramalho, Mauro Júnior en Fredrik Oppegard is de achterhoede in het eerste half jaar geplaagd met verschillende blessures. Inmiddels was iedereen goed en wel uit de ziekenboeg, met uitzondering van Boscagli. Het ED schatte in dat ook de Fransman inzetbaar zou kunnen zijn voor trainer Ruud van Nistelrooij: een directe concurrent voor Brantwaite, die ook een linkspoot in achterin bij PSV en dus kan het weleens dringen worden. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd